Utazó játszóház

Rendezvényekre, céges alkalmakra, utazó játszóházat kínálunk, amellyel a megrendelő igényeire szabott, kreatív ötleteinkkel egyedivé varázsoljuk rendezvényét. Szolgáltatásainkat opcionális elemekből állítjuk össze annak érdekében, hogy a megrendelő az adott rendezvény stílusához, annak témájába illeszkedő, a rendezvényt látogató célcsoportoknak előkészített, testre szabott programot kínáljunk.

Működésünk:  Az utazó játszóház eszközeinkkel kitelepülünk a helyszínre.  Ott alkalmi  kézműves  műhelyt alakítunk ki, mellyel biztosítjuk az egymástól eltérő életkorú és kézügyességű résztvevők foglalkoztatását. A gyorsan, egyszerűen kivitelezhető technikák a legkisebbek számára is sikerörömöt jelentenek.  Az elkészített tárgyakat szívesen birtokolják az alkotók, de locsolóajándéknak is kiválóan alkalmasak. Igazi kreatív élményjátékot szervezünk.

Vezetett foglalkozások: a rendezvény profiljához, témájához passzoló játékos foglalkozásokat szervezünk:

Kreatív kézműves foglalkozások, melyeken tematikus alkotómunka folyik, a foglakozás során elkészített tárgyak hazavihetők, azokból igény szerint kiállítást rendezünk.

További Szolgáltatásaink

  • Arcfestés, Csillámtetoválás
  • Állatsimogató
  • Ugrálóvár
  • Óriás Buborék varázslat
  • Igény szerint jelmezes animátort biztosítunk.

Lehetőség van a rendezvényhez illő, egyedi eszközök megrendelésére is, egyedi megállapodás alapján.

Célunk, hogy színvonalas rendezvényen igényes és egyedi szórakoztatóan fejlesztő programot kínáljunk a látogatóknak. Nyitottak és rugalmasak vagyunk a legoptimálisabb megoldást megtalálni az Ön számára.
Személyes egyeztetést követően készséggel állunk rendelkezésre egyedi igények szerint alakított, részletes program- és árajánlatunkkal. Rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez. Minden ötletre és kezdeményezésre nyitottak vagyunk.