Program Uraknak

Program (nem csak) Uraknak

 

A férfiaknak is kell a megmérettetés és egyben a kikapcsolódás is, cégünk nekik kínál különböző programokat, hogy részt vehessenek egy olyan napban ami csak róluk szól.

  • lábtengó bajnokság
  • fejelő, dekázó versenyek
  • excluzív ( belga,ír,skót) sörkóstoló
  • borkóstoló
  • pálinkakóstoló
  • rúdtánc bemutató
  • erotikus showműsor

TUTAJÉPÍTÉS

A nyári csapatépítések egyik kiemelkedő vizes programja a tutajépítés. Ezt a remek feladatot olyan cégek számára ajánljuk, akik az élményen túl csapatépítést is szeretnének céges programjuk alkalmával. Igényeknek megfelelően bármely kisebb, nagyobb tavon, folyók öbleiben, holtágakban meg tudjuk valósítani ezt a vidám csapatépítő programot.
A trénerek tutajonként rendelkezésre bocsájtják az eszközöket, alkatrészeket, majd a jó csapatmunka eredményeként létrejönnek a tutajok. Ezeket később dekorálni is lehet / kell. A trénerek jóváhagyása (csak a biztonsági szempontok számítanak) után a tutajokat vízre teszik a résztvevők.

BÚVÁR PROGRAM

Télen-nyáron kiváló csapatépítő program. Először profi divemasterek segítségével próbálhatja ki minden résztvevő, milyen is egy palack használatával a víz alatt lélegezni. Majd rövid pihenőt követően víz alatti versenyekre kerül sor, ahol színes, érdekes pályákon vetélkednek egymással a résztvevők 3 fős csapatokban.
A biztonságot szavatolják a profi felszerelések, és a tapasztalt divemasterek.
A programot általában 1,2-1,5 m mély medencében bonyolítjuk, így még az úszni tudás sem feltétel!
Nagyobb létszám esetén a búvárprogram mellé egyéb vizes játékokat teszünk, így akár versenyt tudunk bonyolítani a csapatok között. A programok lehetnek pl.: vízoszlop, deep blue, ping-pong labda gyűjtő verseny, stb.

PAINTBALL

A játék célja általában az ellenfél bázisának elfoglalása. Aki a játék folyamán találatot kap az (a szabályoktól függően) kiáll, majd a következő játékban ismét beállhat. A paintball fegyver szén-dioxid segítségével festékgolyót lő ki, amely becsapódáskor szétreped és a belsejében lévő ételfestékkel megfesti a célt. A fejet és a testet az általunk adott védőmaszk, illetve a test égészét fedő overál védi. A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítjuk a szabályokat. Bármely egyéni elképzelést, amennyiben az lehetséges – pl.: bajnokság – teljesítünk. A játék folyamán szakszerű játékvezetést biztosítunk. Felszerelés: félautomata paintball fegyver (Inferno) védőmaszk, overál, szükséges mennyiségű paintball festékgolyó. Amennyiben a helyszín megköveteli mobil pályát építünk ki.

LÖVÉS TECHNIKAI PROGRAM

A program során résztvevőink alapfokú fegyverhasználati képzésen vesznek részt. Először elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként a teljesen ártalmatlan infra fénnyel, azaz lézer fegyverrel lőnek. Ha ez sikeres, a következő állomás a légpuska és a légpisztoly. Ebben az esetben már bukócélokra gyakorolnak. A harmadik állomás a paintball, itt konzervdobozok és szintén bukócélok a célok. Befejező momentum a lufi vadászat: héliummal töltött lufikat engedünk a levegőbe és azokat kell lelőni. Itt a leglátványosabb a találat és a kezdők számára is könnyen szemmel követhető. A három fegyver típus biztosítja a fejlődési lehetőséget. Azok számára, akik a klasszikusabb lőfegyverek iránt érdeklődnek ajánljuk az íjászatunkat. Speciális lőállások, csigás és hagyományos íjak, műanyag és karbon nyílvesszők. Tell Vilmos képzés.
Túlélő Túrák elemei lehetnek: ereszkedés sziklán, lefutás sziklán, barlangi kalandtúra, vízen átkelés, éjszakai tájékozódás, lecsúszás kötélpályán, átkelés kötélhídon, sziklamászás, sátorban alvás, stratégiai lézerharc szervezett ellenfél ellen, az élelem megszerzése.

SEGWAY

Fantasztikus érzés, ahogy minden mozdulatunkat érzékeli és “parancsnak” veszi… Ügyességi pályánk szórakoztató program lehet csapatépítő rendezvényekre! A Segway irányítását hamar el lehet sajátítani. A kerekek közötti talpnyi nagyságú felületre kell felállni, majd beindítani a szinte teljesen hangtalan motort. Navigálni a kormányrúddal kell, akár képes helyben is megfordulni. Kb. 20 km/órás sebesség érhető el velük, de vannak már olyan modellek is, amelyekkel akár 40 km/órás sebességgel is lehet haladni. Az önegyensúlyozó jármű biztonságos, aki a fizika törvényszerűségeit betartja, nem tud róla leesni.