Hölgyprogram

smink

Hiszünk abban hogy minden nőben rejlik egy Istennő akit nem kell megteremteni, mert már létezik. Csak engedni kell hogy kiteljesedjen!
Ez a program Rólad szól! Mi mind azért vagyunk hogy nőiességed kibontakozhasson, hogy Önmagad lehess életkortól függetlenül.

 

Programjaink:

Burleskue és Rúdtánc oktatás

Rövid „ burleskue” koreográfia betanulása, kiegészitők, díszek, kellékek készítése.
Rúdtánc, Rúdakrobatika oktatás
Program végén a tanultak bemutatása.
Ez az igény és a résztvevők száma alapján lehet kisebb családias hangulatú, vagy nagyobb látványos show jellegű színpadi attrakció.

Szépségszalon

az a hely, ahol a hölgyek néhány óra alatt nemcsak varázslatos módon megszépülhetnek, átalakulhatnak, hanem szakembereink jóvoltából különböző sminkfortélyokat tanulhatnak és gyakorolhatnak

Sminktanácsadás

Sminkelés, smink tanácsadás : néhány ecset vonással és némi hozzáértéssel kihangsúlyozzuk azokat az előnyöket, palástoljuk a hátrányokat és figyelembe véve az egyéni stílusjegyeket valóban összhangot teremtsünk a belső szépség és a külcsíny között. Kezeink között a hölgyek önbizalommal töltődhetnek fel.

Csillámtetoválás

Bőrbarát ragasztóval előrajzoljuk a mintát melyre csillámport szórva egy ragyogó minta lesz a végeredmény! A minta vízálló es a bőrtől függően 2-14 napig marad meg.

Fodrász szolgáltatás

A rendezvény stílusa, es a vendégek igénye szerint készítjük el a legszebb frizurákat igény szerint.

Maníkür, Műköröm szolgáltatás

Relaxációs, Egészségmegőrző masszázs

A kezelések vitalitást, harmóniát és szépséget nyújtanak. Ha fáradt, feltöltődésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból, jöjjön el hozzánk, akkor is, ha csak pár szabad órája van.

Hennafestés

Indiai növényi anyagból, tartóssága 1, másfél hét. Színe barna, feketét nem ajánljuk, mert allergiát válthat ki

TestFestés

Testfestés során bőrbarát festékekkel az emberi bőrre készül vizuális alkotás. A “TESTFESTÉS” szó két jelentése:
nagyméretű, az egész testet befedő festés

  • gyűjtőfogalom, melybe beletartoznak a kisebb méretű, különféle technikával készített, könnyen eltávolítható testfestések, mint például a hennafestés, arcfestés vagy a csillámos testfestés.
  • A testfestés PROMÓCIÓS CÉLOKRA is használható, mely hatékony és látványos, ha igényesen kidolgozott és minden részletében megegyezik a reklámozandó cég logójával.