Exkluzív, csapatépítő welness ajánlat

Excluzív 2 vagy több napos Csapatépítő program a Balaton partján

Festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek – Budapesttől 120 km-re, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlen vízparti üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló 1400 főnek tud egy időben elhelyezést biztosítani.
Ahol minden egy helyen megtalálható legyen szó aktív kikapcsolódásról, vagy kellemes pihenésről!

Programjainkat tájékoztató jellegűek, egyedileg vagy csomagban is kérhetők,az Önök egyéni igényei szerint.

Indoor program kínálat

Wellness & SPA: frissítő masszázsok, thalasso és beauty kezelések hölgyeknek és uraknak egyaránt, hydrobic, élménymedence, feszített víztükrű balatoni panorámás uszoda, pezsgőfürdők, szaunavilág, sókabin.
Beltéri sportok: asztalitenisz, billiard, darts, tenisz, squash, teke, csocsó
Szórakozató programok: könnyed és humoros csapatépítő programok, karaoke party, casino, koncertek, táncos zenés vetélkedők.

Outdoor program kínálat

 • Csapatépítő tréningek a szálloda ősparkjában és az 500 m hosszú füves strandon.
 • Sportversenyek ( streetball, tollaslabda,lábtenisz strandfoci, strandröplabda, szabadtéri sakk, íjászat, vizisportok, teke, squash, tenisz,kerékpár, minigolf,darts, asztalitenisz, csapat versenyek, stb. ).
 • Gyalog- és kerékpártúrák a Tihanyi félszigeten és a Balatonfelvidék varázslatos tájain.
 • Borkóstoló a Balaton-felvidék finom boraiból.

Hölgyprogramok

Hiszünk abban hogy minden nőben rejlik egy Istennő akit nem kell megteremteni, mert már létezik. Csak engedni kell hogy kiteljesedjen!

Ez a program Önről szól! Mi mind azért vagyunk hogy nőiességed kibontakozhasson, hogy Önmagad lehess életkortól függetlenül.

Programjaink:

 

Burleskue és Rúdtánc oktatás

Rövid „ burleskue” koreográfia betanulása, kiegészitők, díszek, kellékek készítése.
Rúdtánc, Rúdakrobatika oktatás
Program végén a tanultak bemutatása.
Ez az igény és a résztvevők száma alapján lehet kisebb családias hangulatú, vagy nagyobb látványos show jellegű színpadi attrakció.

KoktélParty

A program egész ideje alatt egész napos koktélválaszték

Szépségszalon

az a hely, ahol a hölgyek néhány óra alatt nemcsak varázslatos módon megszépülhetnek, átalakulhatnak, hanem szakembereink jóvoltából különböző sminkfortélyokat tanulhatnak és gyakorolhatnak

Sminktanácsadás

Sminkelés, smink tanácsadás : néhány ecset vonással és némi hozzáértéssel kihangsúlyozzuk azokat az előnyöket, palástoljuk a hátrányokat és figyelembe véve az egyéni stílusjegyeket valóban összhangot teremtsünk a belső szépség és a külcsíny között. Kezeink között a hölgyek önbizalommal töltődhetnek fel.

Csillámtetoválás

Bőrbarát ragasztóval előrajzoljuk a mintát melyre csillámport szórva egy ragyogó minta lesz a végeredmény! A minta vízálló es a bőrtől függően 2-14 napig marad meg.

Fodrász szolgáltatás

A rendezvény stílusa, es a vendégek igénye szerint készítjük el a legszebb frizurákat igény szerint.
Relaxációs, Egészségmegőrző masszázs kezelések vitalitást, harmóniát és szépséget nyújtanak. Ha fáradt, feltöltődésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból, jöjjön el hozzánk, akkor is, ha csak pár szabad órája van.

 

Hennafestés

Indiai növényi anyagból, tartóssága másfél hét. Barna színű,

TestFestés

Testfestés során bőrbarát festékekkel az emberi bőrre készül vizuális alkotás. A “TESTFESTÉS” szó két jelentése:
nagyméretű, az egész testet befedő festés

 • gyűjtőfogalom, melybe beletartoznak a kisebb méretű, különféle technikával készített, könnyen eltávolítható testfestések, mint például a hennafestés, arcfestés vagy a csillámos testfestés
 • A testfestés PROMÓCIÓS CÉLOKRA is használható, mely hatékony és látványos, ha igényesen kidolgozott és minden részletében megegyezik a reklámozandó cég logójával.

 

Program (nem csak) Uraknak

A férfiaknak is kell a megmérettetés és egyben a kikapcsolódás is, cégünk nekik kínál különböző programokat, hogy részt vehessenek egy olyan napban ami csak róluk szól.

Programjaink:

 

 

 • Lábtengó bajnokság
 • Fejelő, dekázó versenyek
 • Excluzív ( belga,ír,skót) sörkóstoló
 • Borkóstoló
 • Pálinkakóstoló
 • Rúdtánc bemutató
 • Erotikus showműsor

 

 

TUTAJÉPÍTÉS

A nyári csapatépítések egyik kiemelkedő vizes programja a tutajépítés.
Kiváló csapatépítő program, a résztvevők csapatokra oszlanak, majd csapatonként együtt oldják meg legjobb tudásuk szerint a felmerülő problémát (tutajépítés). Az elkészült “művekkel” – a megfelelő biztonsági intézkedések mellett -, versenyeznek egymással.

PAINTBALL

Ha egy helyen szeretné megtalálni a fizikai és szellemi kihívást, egyszerre szeretné a sportszellemet kihozni magából és a taktikai érzéket tesztelni, ezen felül pedig izgalomra vágyik, a paintball a megfelelő játék.
A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítjuk a szabályokat. Bármely egyéni elképzelést, amennyiben az lehetséges – pl.: bajnokság – teljesítünk. A játék folyamán szakszerű játékvezetést biztosítunk. Felszerelés: félautomata paintball fegyver (Inferno) védőmaszk, overál, szükséges mennyiségű paintball festékgolyó. Amennyiben a helyszín megköveteli mobil pályát építünk ki.

LÖVÉS TECHNIKAI PROGRAM

A program során résztvevőink alapfokú fegyverhasználati képzésen vesznek részt. Először elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként a teljesen ártalmatlan infra fénnyel, azaz lézer fegyverrel lőnek. Ha ez sikeres, a következő állomás a légpuska és a légpisztoly. Ebben az esetben már bukócélokra gyakorolnak. A harmadik állomás a paintball, itt konzervdobozok és szintén bukócélok a célok. Befejező momentum a lufi vadászat: héliummal töltött lufikat engedünk a levegőbe és azokat kell lelőni. Itt a leglátványosabb a találat és a kezdők számára is könnyen szemmel követhető. A három fegyver típus biztosítja a fejlődési lehetőséget.

SEGWAY

A Segway egy önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású eszköz az ember helyváltoztatásának elősegítésére.
Szórakoztató program lehet csapatépítő rendezvényekre! A Segway irányítását hamar el lehet sajátítani. A kerekek közötti talpnyi nagyságú felületre kell felállni, majd beindítani a szinte teljesen hangtalan motort. Navigálni a kormányrúddal kell, akár képes helyben is megfordulni.

Természetesen ha a résztvevők együtt szeretnének maradni minden lehetőség adott , egyéb más kikapcsolódásra is.

A fárasztó nap végén fergeteges
KARAOKE– KOKTÉL PARTY
+ Meglepetés
az Éjszakai bárban.
Transzfert Saját Busszal 52 főig tudunk vállalni!